Очевидно е, че плейбой като Славчо Тошев не може да остане сам. Чаровният сваляч, който нон стоп е по светски събития, се появи на "Нощта на сексбомбите" в компанията на чернокоса дама, съобщава Lifestyle.bg

Славчо не се откъсна от нея, като от време на време и пускаше ръка.

Мацката доста прилича на бившата му Вивиан, но по всеобщо мнение е много по-стилна и с много по-интелигенто излъчване от бившата.

"Тя се казва Мария, на 21 години е", призна пред наш човек футболистът.

Нещата между тях обаче били на етап свалки, т.е. още не са правили секс. "Мария е много заета с бизнес делата си и нямаме много време да прекарваме заедно", оправдава се Тошев.

Бившият вратар на "Ботев (Пловдив)" стана популярен не толкова с уменията си на терена, колкото с любовните си забежки. След водещата на "Планета" Симона Първанова, свалячът имаше авантюра със 17-годишната Вивиан, която мъкнеше навсякъде със себе си. Вив обаче му тегли шута и разби сърцето му.

"Много е трудно да започнеш пак нещо отначало, след като си разчитал на един човек и си влагал толкова много в една връзка", жалва се Славчо, който доста преживява раздялата, но твърдо е решил с нова любов да излекува нараненото си сърце.