Славена е една от скандалните изпълнителки в попфолк бранша. Миналата година името й беше забъркано в чутовна драма между колежката й Соня Немска, с която се бореха за сърцето и тялото на палавия “брадър”, дюнерджия и пишман певец Денислав, който в крайна сметка предпочете... Азис.

После Славена беше обявена за прелюбодейка № 1 в компанията си, защото според мълвата тя била главната причина за раздялата на шефа й Ненчо Касъмов с дългогодишната му приятелка Теодора.

Изпълнителката на “Жиголо” беше намесена и в... лесбийска афера с нейната колежка и приятелка Саша, а сега споделя леглото на един от най-големите плейбои във футбола - Алек Манолов от „Академик-София”.

Преди това пък известно време “разцъкваше топките” на друг футболист - Славчо Тошев.

- Славена, имаш нова любов - футболистът от „Академик-София” - Алек Манолов! Колаборацията поп-фолк певица и ритнитопковец не се ли изтърка вече?
- С Алек си кореспондирахме няколко дни във „Фейсбук”, преди да се видим. Все пак исках малко да се опознаем, защото всички сме наясно повечето футболисти какво искат... Интересното е, че започнахме да имаме сериозни отношения, а все още не бяхме правили секс. Приятелите ни вече знаеха, че сме заедно, а ние не бяхме консумирали връзката си. Може би на втората или третата седмица от първата ни среща се случи.

- Любимото ви сексуално действие какво е?
- Взаимната любовна игра доставя най-голямо удоволствие и на двамата. В секса сме доста разкрепостени, тъй като той е спортист и е доста деен. Обичаме да експериментираме различни пози и да го правим спонтанно на нестандартни места.

- Най-шантавото или нестандартно нещо, което сте правили заедно с него?
- Излязохме да се разходим из нощна София. Случи се през есента, когато не беше студено. С колата отидохме на езерото в Панчарево и там правихме секс в кабриото под звездите. Постоянно имах усещането, че някой ни наблюдаваше, но това още повече допълваше този миг. Дано само не се видим някъде в Интернет (смее се - б. а.).

- Доколкото ми е известно, в „Академик - София” парите за футболистите са твърде недостатъчни. Твоят приятел ли плаща сметките, когато сте заедно, или ти, и кой от вас двамата печели повече?

- Заплатата му е нормална за футболен клуб от Б-група. Старае се винаги, когато сме заедно, той да плаща сметките, но понякога настоявам аз да го правя, защото не съм на издръжка при него и смятам, че трябва да си помагаме взаимно... Ако имах богат спонсор, може би вече щях да съм сред топ имената в поп-фолка, но не съм имала такъв човек до себе си.

- Преди време имаше доста скандална любов с Денислав от „Биг Брадър”, като заради него даже се разрази грозен скандал между теб и Соня Немска. Те май пак са се събрали...

- С Денислав изживяхме много емоционална връзка – наситена с любов, скандали, изневери, заплахи за саморазправи... Радвам се, че не бях глупава, за да се боря за нещо, което по всякакъв начин ми се доказваше, че не е за мен. Четох, че отново се е събрал с въпросната колежка. Те са си един за друг, пожелавам им да са много щастливи. С Денислав сме се засичали веднъж-два пъти на мероприятия, обменяли сме по някоя друга дума. Не може да бъдем приятели с него, но ако го видя някъде, ще го поздравя, няма да се направя, че не го познавам.

- Все пак, според теб „връзката” на Денислав с Азис за ПР ли беше, или ще излезе бисексуален?
- Когато беше с мен, не ми изглеждаше да е бисексуален, но знае ли човек...?!

- Какво ще кажеш за клюката, че ти си жената, заради която се разделиха твоят шеф Ненчо Касъмов и дългогодишната му приятелка - попфолк певицата Теодора? Каква е истината?

- За последен път тук ще кажа, че това е абсолютна измислица на някого, на когото не съм удобна и се опитва да ме забърка в скандал с моя продуцент. С Ненчо се виждаме веднъж седмично в офиса, където говорим само за работа. Отношенията ни са само и единствено на работна основа. Случвало се е, когато съм била тъжна (като след раздялата с Денислав), да ми се обади и да се застъпи за мен, да ми каже няколко стимулиращи думи, с които да ме накара отново да се почувствам силна. Но това му е работата – ние, изпълнителите, сме тези, които носят пари от участия във фирмата и той няма как да позволи личният ни живот да бъде пречка за кариерата.

- В Интернет пространството скоро бяха пуснати снимки, на които се целуваш с език с твоята по-млада колежка Саша. За ПР ли го направихте двете?
- Не е ПР. Това са купонджийски снимки, които впрочем не са и нови. Аз дори бях забравила за тях, докато един ден не видях в Интернет, че съм станала и лесбийка (смее се - б. а.). Фотосите са от профила на моята колежка и приятелка Саша, на която бях и шаферка на сватбата.

- И все пак, имала ли си сексуално преживяване с жена?
- Досега не ми се е случвало, но пък защо не?! Човек трябва да опита от всичко, докато е млад. Разбира се, без наркотици и незаконни неща!

*Славена и Саша

Вижте фотогалерия:



Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ