Славена отново радва почитателите си с модерно дискотечно парче, носещо предизвикателното заглавие „Ад на токчета“.

Във видеото към песента русокосото изкушение на Diapason Records демонстрира не само огромна доза сексапил, но и завидни танцови умения. Неин партньор е танцьорът Сергей Николов, известен като най-добрия имитатор на Майкъл Джексън в България.

Изпълнителката винаги е имала страст към танците и дори висшето й образование е свързано с тях – завършила е Българска народна хореография във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. За първи път обаче в свое видео тя демонстрира уменията си.

„Няколко седмици усилено репетирахме със Сергей Николов, който е изключителен професионалист. Не се бях занимавала с точно такъв вид танци и ми беше изключително интересно. Много му благодаря за търпението и всички ценни уроци, които ми даде.“, сподели фолк дивата.

По време на снимките на клипа, точно в танцувалните сцени, Славена започнала да изпитва болки в тялото си и в последствие се оказала с пукнато ребро. „Всъщност се нараних по време на една от поддръжките. Но професията иска жертви!“, каза с усмивка певицата. „Сега обаче съм добре и съм готова за нови предизвикателства!“, категорична е тя.



„Ад на токчета“ е по музика на Славена и Теодор Ташев, който е направил и аранжимента. Автор на текста е самата певица. В парчето взима участие и DJ Maxy Dark, който блестящо се справя с рап частта.

Видеото е режисирано от Иво Гергинов, с когото изпълнителката на Diapason Records работи по последните си няколко проекта.