Славена е родена е на 19 юли 1986 г. в град Стара Загора. В последно време нашумя заради скандална публична разпра с колежката й Соня Немска, която я обвинява, че и е откраднала гаджето – Денислав от „Биг брадър”.

- Преживявала ли си изневяра, която да е разбила сърцето ти за дълго?
- Да, веднъж! Не искам да има втори път, но може и да се случи... Толкова съм емоционална, че не винаги успявам да скрия чувствата си! Освен това е повече от неприятно, когато един мъж, когото смяташ за силен и в когото вярваш, се окаже поредният страхливец и предател.

- Освен душевно случвало ли ти се е някой мъж да те нарани физически и да те е удрял по някакъв начин?
- За щастие не ми се е случвало. Не мисля, че съм давала повод и не съм го позволявала. Освен това наскоро ми подариха боксови ръкавици, в готовност съм да реагирам и не бих завидяла на този, който се опита да го направи /смее се.../. Шегувам се, но това е сериозен проблем за много жени. Искам да кажа на всички тях, че никога не трябва да допускат подобно отношение и всяка трябва да намери сили в себе си да се бори с такива мъже.



- Преди време беше в Турция, а там има много красиви мъже, виждаме сега какво става и с култа към турските сериали! Запозна ли се с някой чаровен и млад турчин – сигурна съм, че те много са те харесали такава руса и секси?
- Вярно е. Бях в Турция по работа, но успях да се запозная с един много чаровен мъж. Страшно внимателен, галантен, невероятен човек.

- Преди време си ми споделяла, че мечтаеш да правиш секс в самолет – толкова ли си пренаситена, че искаш и там да опиташ или просто ти се струва по-романтично?

- Не, не съм пренаситена! Просто когато си мисля за нестандартни места, на които мога да правя секс, се сещам за самолет. Но все още не ми се е случвало...

- Твърдиш, че в секса много обичаш целувките навсякъде - това означава ли, че оралната любов е твоята любима манипулация, или имаш други предпочитания?
- Имаш предвид френската любов ли? /смее се закачливо – б. а./. Оралната любов ненапразно я наричат френска, защото французите се отличават с много добър подход в нея – ненадминати са!

- Предлагали ли са ти да се включиш в групов секс досега?
- Не са ми предлагали, но съм много ревнива и не бих приела, защото искам партньора само за себе си.

- Кое е най-ужасното неприлично предложение, което си получавала – какво е било по-точно и от кого?
- Последното ми гадже в първите дни на нашата връзка ми каза: „Ела да спиш вкъщи. Няма да правим нищо”.



- Цитирай най-изчервяващия sms, който ти е бил изпращан. А ти самата писала ли си такива sms-и и какви например?
- „Радвам се, че си си купила нова рокля. Не се съмнявам, че ти стои убийствено. Но най-красива си гола.”

- Би ли искала да се окажеш в леглото с някой известен български мъж, който си виждала от екрана и много си го харесала и в еротичен план – назови някое конкретно име...
- Владо Карамазов. Мисля, че е страхотен мъж.

- Ти твърдиш, че „има много начини да задоволиш любимия си човек”! Според теб мъжете мислят ли как да задоволят жените или са просто самовлюбени егоисти?
- Някои са самовлюбени егоисти, други наистина знаят какво правят.

- Би ли правила секс за пари или с нелюбим мъж само и единствено за възхода на кариерата ти на всяка цена?
- Не съм и не бих. Сексът си е секс - кариерата си е кариера!

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ