Ваканцията на телевизията даде дълъг отпуск и на Славена Вътова, която напоследък се изявява в предаването в TV7 „Следващият, моля”.

Откриваме я във Франция, където почива с приятеля си, планирайки и ековаканция у нас. Ще останат една седмица край Гоце Делчев в екокомплекса „Омая” с къщички от глина и дърво.

Преди месец я видяхме на корицата на списание „Максим” с лъскава червена ябълка в ръка. А фотосесията, макар и „облечена”, й спечели признание най-секси дама сред 100-те корици на изданието.

„След като направихме сесията, видяхме, че се е получила добре, и останахме доволни. А скоро след това дойде и класацията, която издателите редовно правят – 100 най-сексапилни жени от корицата. И ме класираха на първо място”, радва се Славена и разказва подробностите.

Направили снимки, без да търсят секси излъчване, а по-скоро артрешение – всичко да е в розово, в бонбонени цветове, с моряшки, ретро и любовни мотиви.



„Хубавото на тази фотосесия е, че беше тематична. Не търсихме секси излъчване, а закачлива визия. И ни се получи”, признава тя.

За българското издание на списанието използвали само 20 снимки. А цялата фотосесия била с повече от 60 кадъра, които заминали за чужбина. Поискаха ни всички снимки. Интерес имаше от изданията в Чехия, Австралия, Тайланд и Южна Корея. А малко по-късно дошла изненадата – Славена станала корица и на изданието в Чехия.

„До последния момент не знаехме, че в Чехия също ще бъда на корицата на тяхното издание. И все още не знам дали в останалите страни ще съм на корица или ще сложат снимките вътре в списанието. Действително получих неочакван подарък.“

Перфектните форми на Славена са резултат на ген и не само. Поддържа се със силови, ежедневни тренировки и зърнена диета.

Постоянно ходи на фитнес, а новата й страст е боксът.

„Боксът се възприема като по-мъжки спорт, но ние с треньора не наблягаме само на спаринга, а на цялата тренировка, която е 2 часа кардио, загряване с лицеви опори, коремни преси, еленски скокове... И през цялото време тичам и скачам с гирички в ръцете. Техническият бокс всъщност е една пета от времето – останалото е тренировка за цялостно моделиране на тялото. Няма част, която да не е натоварена и да не е включена в упражненията. Горещо го препоръчвам на всички дами, които искат да поддържат тялото си в перфектна форма. Ще се чувстват в тонус, особено ако обичат по-адреналинови спортове, а не са фен на йога например. Другото предимство е, че е страшно занимателно и динамично. Докато, ако се качиш на пътеката или ако играеш сам в залата, може и да ти омръзне. Всеки обаче трябва да си намери „своя” спорт, да намери начин да се чувства добре.

Фен на новите зърнени храни Славена не им изневерява и сега. Във Франция обаче се изкушава от морските деликатеси. И понеже е повече от 2 месеца във ваканция, попълва кулинарните си умения с рецепти от киноа и чия, добавя жито, нахут и експериментира с лимец.