„Мис България“ за 2006 година потвърди своето участие в честването на една година от началото на инициативата „БГ вечери“ в диско клуб „Брилянтин“, на чиято сцена в цяла България всяка седмица гастролират родните поп звезди.

Грандиозното Коледно парти е на 22-ри декември в столичната зала „Рейнбоу Плаза“, като своите фенове ще зарадват големите таланти Орлин Павлов, Лора Караджова, Весела Бонева, Вяра Атова, Ice Cream, Криско, както и сериозните играчи в бранша Любо Киров с Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров и Deep Zone Project. Допълнителен колорит на събитието ще придаде и легендарната Нешка Робева с трупата си "National Art".

Част от приходите на това събитие ще бъдат дарени за нуждаещи се деца от „Младежки дом SOS София" със съдействието на благотворителна организация "SOS Детски селища България".

В съботната вечер очарователната Славена, която тази година завоюва първото място на престижния международен конкурс „Мис Туризъм Интерконтинентал“, провел се в Санто Доминго ще изгрее на сцената в ролята си на водеща на най-голямото „БГ парти“ за годината.