Досущ като в турска сапунка, любовен скандал може да разтресе две фолкаджийки от конкурентните “Пайнер” и “Диапазон рекърдс”. “Труд” се натъкна на снимка на Славена и участника в “Биг Брадър 4” Денислав. На кадъра двамата са заедно в столична дискотека на рождения ден на певицата - 19 юли.

Слухове гласят, че двамата “нелегално” са гаджета от 4 месеца. “Труд” попита ребром “заподозряната” звезда на “Диапазон”. “Не мога да коментирам отношенията си с Дени. Само ще кажа, че е много скъп и ценен за мен човек”, развълнувано сподели блондинката. “Ако мъжете обичат кучки, аз не търся лоши момчета - не са ми интересни. Аз съм певица и ще се хваля само с песните си”, категорична е изпълнителката на “Колко лоша бях”.

По време на престоя си в “Биг Брадър 4” Денислав се показа като истински Дон Жуан. Мачото имаше краткотрайна афера със съквартирантката си Иванина, докато официалната му половинка - певицата на “Пайнер” Соня Немска, го гледаше на екрана. След напускането на Къщата той се върна при Соня и се пробва като певец. Връзката им обаче търпеше непрекъснати обрати.