Славея Сиракова блесна със запомняща се изява като модел. И то в мъжки костюм!

Излезе на подиума елегантно „скрита“, преди да разкрие изцяло сексапила си пред публиката на Sofia Fashion Week – Spring/Summer 2017.

Дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков беше истинският хит по време на представянето на нова линия мъжки костюми на популярен бранд. Като от сценарий на филм, в който красиво момиче влиза в мъжка роля и мъжки дрехи, Славея излезе първа на подиума – с панталон, розово сако и шапка, прикриваща голяма част от лицето й. Плюс пура за допълнителен „мъжки ефект“.

Сюжетът на модното дефиле бе граден именно около ролята на Славея. Моделите, представящи колекция, базирана на детайли от 60-те и 70-те години в Италия, доразкриваха индивидуалността и на главния герой – с всяко минава покрай Сиракова те отстраняваха с едно движение по някой детайл от костюма й, докато скритият джентълмен не се оказа в черен дамски тоалет, махна шапката и развя дългата си коса под аплодисментите на публиката.



За първи път у нас моден мъжки бранд показа колекцията си не само с дама, но и с танцьори – единият дефилиращ танцувайки модел бе Трендафил Сърмов-Фил, стигнал финал в първия сезон на Dancing Stars с Илияна Раева.

Дори „скривайки“ Славея в първоначалния мъжки костюм, дизайнерите успяха да подчертаят красотата, за да доизградят цялата идея на дефилето, че човек е способен да изрази себе си с добре ушития костюм и всеки може да бъде какъвто си поиска. Дизайнът на костюмите е на Елена Несторова с участието на стилиста Марина Петкова.



Най-емоционално прие модната изява на Славея баща й – легендата на „Левски“ и българския футбол Наско Сираков. След финалното излизане на подиума, Славея бе провокирана да извади на показ и най-лъчезарната си усмивка, което говореше, че нещо се случва пред нея. Всъщност Наско Сираков се бе озовал пред подиума, за да подари роза на дъщеря си и на дизайнерката.

Александра Сърчаджиева, Калин Сърменов, Иван Ласкин, Алфредо Торес и Робин Кафалиев бяха сред зрителите на запомнящото се дефиле.