Преди време чаровната Славея Сиракова показа прелести за мъжко еротично издание.

Дъщерята на Наско Сираков е категорична, че отново би направила еротична фотосесия и смята, че в днешно време хората са много по-разкрепостени."Когато една жена се чувства добре в кожата си, няма нищо срамно в това да си прави такива снимки. Стига всичко да е в границите на моралното", казва пред в. "България днес" тя.

"В България злобата много ме е наранявала още от малка. Но това ме изгради като характер и вече не обръщам внимание на лошото. Чела съм какви ли не неща за себе си. Дори са ме бъркали със сестра ми, дори не са си направили труда да разберат коя коя е. Смяла съм се от сърце. Но това е рискът на професията да си дете на известни родители", казва още Славея, пишат от lifestyle.bg.

Красавицата твърди, че с тези снимки не е искала да става известна. "Целта в никакъв случай не беше такава. Ако исках да ставам известна, най-нормалното щеше да бъде да ходя по всякакви предавания и да обяснявам наляво и надясно защо съм се снимала и защо съм си сложила импланти. Всеки път се задават едни и същи въпроси".