Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, която си спечели национална омраза заради грубо изказване по адрес на майките с увреждания, доскоро е имала връзка с циганин, който се снима в клипчета за възрастни. Хубавицата не криеше отношенията си с Алекс Ломски – мъж от ромски произход, направил кариера като продуцент на брутални секс филми и участник в някои от тях, писа „Таблоид“.

Алекс влезе в живота на 34-годишната дама през 2016-а. Той си е циганин – факт, който 45-годишният актьор се старае да укрива. Родителите на Славея бяха в шок от отношенията на щерка им с надарения ром. Наследницата на Наско Сираков била като зашеметена от Ломски и дори заявила на майка си, че би се отказала от нея, но не и от любовта си.

Ломски бе съпруг на порно звездата Еделвайс, която е от руски произход. Имаше мълва, че всъщност той й е сводник. Алекс се задържа в орбитата на Славея за около година. В момента той не заработва като порно актьор заради възрастта си, а води семинари на сексуална тематика. Миналата година стана ясно, че двамата са се разделили, тъй като тя отпразнува рождения си ден на 8 юни в Родопите, но той липсваше от снимките.