Слави Трифонов не плаща заплатите на музикантите от "Ку-ку Бенд", както и на останалата част от екипа на шоуто си, научи "България Днес".

Репортер стана свидетел на конфузна и леко срамна ситуация в офис на столична банка, където саксофонистът от оркестъра на Дългия - Евгени Йотов, се опита да изтегли сумата от 1000 лв.

Макар и в началото на месеца, транзакцията бе отказана на музиканта, тъй като се оказа, че парите не са налични по неговата сметка.

"Мислех, че имам заплата, но явно съм се объркал", оправда се Йотов, на когото се наложи да се задоволи с доста по-скромна пачка.



Евгени едва се разплати с доставчика, който го очакваше пред клона на финансовата институция, след което с нулев ентусиазъм пое към работното си място в малкото НДК с надеждата, че скоро ще се радва на заслуженото си месечно възнаграждение.

"Този път няма да си вземем парите в началото, а в края на месеца", издават с доза примирение хора от екипа на "Шоуто на Слави".

Причината Трифонов да не плаща парите на подчинените си бил предстоящият на 25 април мегаконцерт на Слави и "Ку-ку бенд" в зала „Арена Армеец“.

"Като мине концертът, и две заплати ще ви дам", подвиквал Дългия в типичния за него стил в студиото, когато чуел някой да недоволства.

В момента всеки лев бил насочен към бюджета за осъществяването на грандиозния спектакъл.

Билетите за музикалното представление бяха пуснати преди месеци, но се изкупиха буквално за няколко дни, а в момента цената им на черно достига до колосалните 250 лв.

На сцената на „Арена Армеец“ се очаква да се появят някои от най-известните музиканти, с които Слави е работил през годините, като перкусионистите Лили Йончева и Калин Вельов, китаристът Николай Абаджиев, а голямата изненада ще бъдат дългогодишните вокалистки на "Ку-ку бенд" Деси Добрева, Александра Раева и Нели Петкова.

"Слави знае, че хората очакват нещо невиждано от него този път, още повече че не е изнасял концерт от години. Напрежението е голямо. Всички са стиснали зъби, тъй като знаят, че ако концертът е успешен, накрая той ще възнагради всички подобаващо", твърдят запознати.