Слави Трифонов е останал без дом и вече живее на хотел.

Дългия е напуснал апартамента си на столичния бул. „България” преди месец и оттогава обитава просторен пентхауз в петзвездния „Кемпински” заедно с любимата си Мартина Огнянова, разкриват колегите му от шоуто.

Смяната на жилището се наложила, след като няколко съседи в кооперацията на шоумена били обрани и той се притеснил да не стане следващата жертва на ловките престъпници.

Набезите на апашите сериозно стреснали тв звездата, тъй като комшиите му били ошушкани сериозно, въпреки наличието на охрана и камери в луксозния блок. Трифонов се уплашил, че ако някой проникне в неговия дом, ще свие куп важни лични вещи като компютър, снимки и документи, които биха представлявали сериозен интерес за пресата.

За да е спокоен, той взел решение да се изнесе мигновено и така набързо се преместил в любимия си хотел, където и без това почти живее от години. В „Кемпински” Дългия е от сутрин до вечер – първо спортува във фитнеса и плува, а след снимките на шоуто се връща да вечеря в ресторант „Панорама”, където има вечно запазена персонална маса.



„И без това по цял ден е в хотела, като си живее там, ще му е доста по-удобно. Така ще е поне, докато не стане готова къщата му”, коментират от „Шоуто на Слави”.

По думите им Трифонов бил буквално изплашен, когато научил, че в кооперацията му на бул. „България”, където живее повече от 10 години са станали обири. Той бил възмутен, че въпреки сериозната сума, която с комшиите му плащали всеки месец за охрана и видеонаблюдение, крадците са проникнали и вилнели безнаказано.

Слави вече от доста време се е вманиачил на тема сигурност и както вече писахме е по-пазен и от президента и министър-председателя взети заедно. Той удвои гардовете си още в началото на годината и според подчинените му плаща цели 50 бона месечно, за да бъде пазен денонощно заедно с любимата му Мартина.



За снимки на „Шоуто на Слави” гологлавият водещ пристига в студиата на Би Ти Ви като истински президент. От дома му до работното място го следва кортеж. Самият той се вози в бронирана кола с охрана, а отзад има още един джип с гардове.

Докато живееше в апартамента си, той държеше охранителите да бдят за спокойствието му и нощем, но сега се чувствал доста по-спокойно в големия петзвезден хотел. Там двамата с Мартина бяха щракнати да се движат съвсем свободно. От кадрите става ясно, че вечер балерината и Дългия се прибират заедно в „Кемпински”, от където излизат на другия ден отново заедно. През цялото време на входа на хотела стои паркиран луксозният „Мерцедес” GL на водещия, който от години се ползва от любимата му. Когато са заедно обаче, зад волана сяда учиндолеца, а танцьорката сяда на задната седалка, скрита от затъмнените стъкла. Гардовете се возят отделно в друга ескортираща кола.



Според подчинените на Трифонов той и Мартина щели да останат поне до късната есен в хотела, тъй като най-рано тогава щяла да е готова новата им къща. Както писахме Трифонов си купи земя в селището за богаташи „Делта хил” над Кладница в полите на Витоша и от пролетта там се строи нов палат за него и любимата му. Парцелът струвал около 420 000 лв. за 6,5 декара, а приблизително толкова щял да излезе и строежът. В „Делта хил” живее и един от сценаристите на Трифонов – Иво Сиромахов. Мястото е със солидна охрана и видеонаблюдение и затова водещият щял да е спокоен за сигурността си, щом се премести там.