Слави Трифонов за пореден път шокира зрители с истеричните си изблици.

Този път „жертва” на буйния нрав на Дългия стана Краси Радков, който не само беше навикан, но и си изяде боя заради неизпълнение на шефска поръчка.

Видео с истериите на Слави обикаля социалните мрежи и събира все повече противници на Трифонов, пише skandalno.net.

Краткото филмче е правено от сценариста Иван Кулеков и разкрива какъв е Слави зад сцената. По време на репетиции за актьорската вечер, Трифонов чете сценария на Краси Радков, където пише, че актьорът ще помоли водещия да се изправи на крака.

„Само не ме карай да ставам на крака, защото след това ще ти отсека краченцата! Ако накараш и зрителите да станат на крака, ще видиш какво ще стане!”, заплашва Слави Трифонов.

Краси Радков с типичното си чувство за хумор обаче не послушва шефа си и по време на скеча същата вечер апелира към публиката в студиото: „Ще помоля зрителите в студиото да станем на крака”.

*Краси Радков

Публиката, която точно тази вечер е основно от възрастни хора, послушно се изправя, въпреки недоволството на Слави.

Трифонов само стисна зъби пред зрителите и не направи панаир, но Краси Радков вече знаеше какво го очаква след края на шоуто.

Следващият кадър от филмчето на Кулеков показва какво се случва зад сцената. „Защо накара бабите да станат?! Аз нали ти казах нещо?”, наема Дългия.

Докато Краси Радков се опитва да обясни, Слави скача върху актьора и започва да му крещи, докато го стиска за гушата.

Разбира се, всичко е в кръга на шегата, но много от Интернет потребителите, споделили видеото, не смятат така. Наричат Слави болен, истеричен нервак и дори подканват Краси Радков да го съди за тормоз.