С уникална ваканция за над 50 хил. лв. ще зарадва любимата си Мартина Слави Трифонов по време на предстоящите майски празници.

Дългия е решил като никога да си почива цели 5 дни и ще запише предварително предаването си, за да може да отпътува с половинката си. Покрай шефа солидна отпуска ще намажат и подчинените му и в последните дни в шоуто цари невиждано добро настроение.

Основната причина за него обаче е балерината от „Магаданс” Мартина, заради която в последните години учиндолският шоумен ползва всеки удобен случай да се скатае от работа и да я зарадва с пътуване до екзотична дестинация, пише pik.bg. Дългия бил много доволен, че в последния месец половинката му се грижи отлично за майка му Здравка, която им гостува в София и затова решил да й покаже благодарността си.



За Гергьовден той щял да я заведе на една от любимите им дестинации – Сен Тропе. Двамата са били там десетки пъти и за да не й е скучно на танцьорката Дългия е измислил как да я поглези по-специално – наел огромна яхта, на която ще изкарат съвсем сами цели 4 нощувки в открито море. Единствено капитанът ще им прави компания, но тузарската лодка била толкова голяма, че нямало как родните звезди да го засекат. За луксозното преживяване Дългия щял да се изръси цели 50 бона, одумват го подчинените му, но без капка завист, защото Слави се погрижил и за тях и по Великден раздал на всички бонуси към заплатите. Трифонов прави това за втори път, след като за сефте даде парични премии на подчинените си миналата Коледа. Години наред досега той имаше славата на доста стиснат шеф, но напоследък, въпреки финансовата криза, обзела страната, той се грижи хората му да са доволни.