Слави Трифонов иска да печели колкото се може повече и търси най-различни начини да го направи.

След като ще лапне от 1,5 милиона лева за двата си концерта в "Арена Армеец" на 16 и 17 юни, сега Дългия ще прави и трети спектакъл.

Той ще бъде в неделя на 18 юни. Това стана ясно от предаването на Слави в понеделник вечер, пише "България днес".

С третия си концерт гологлавият шоумен ще вкара в банковата си сметка още около 700 000 лева. Общата сума, която Дългия ще заработи за трите си концерта, е над 2 200 000 лева. Умопомрачителната цифра е чистата печалба на Слави, след като той плати за наем на съоръжението, ефекти около сцената и други разходи около концерта.

Дългия реши да направи ново шоу в най-голямата зала в България, след като билетите за предните два свършиха като топъл хляб. За разлика от първите два концерта ценните книжа за третия не се разграбиуха толкова бързо, но също бяха разпордадени. Така Слави се превърна в единствения изпълнител, който в три поредни дни пълни най-голяма зала в България.

Дългия ще напълни три дни поред "Арена Армеец"

Усилено из интернет билетите се продават на черно, а Слави не иска неговите феновете да плашат луди пари, за да го слушат.

По време на спектаклите си Трифонов смята да каже на феновете си неща, които не успя по време на предаването си. Припомняме, че на няколко пъти то бе цензурирано и спирано от ефира на Би Ти Ви.

Дългия възнамерява и да изпее различни парчета по време на трите си концерта. Той не желае да повтаря изпълненията си, защото очаква много хора да посетят повече от един от неговите концерти.

Хора от цялата страна вече са закупили билети за концерта на Слави и с нетърпение очаква да чуят как Дългия изпълнява вечните си хитове като "Цвете мое", "Едно ченге" и други.