Шоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандалната художничка Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон, твърди „Галерия“. Артистката споделила пред свои дружки, че тв водещият почти всеки ден й звънял и й пращал SMS-и, като постоянно си търсел повод да се срещнат. Дългия не спирал да й прави комплименти, а при една от срещите им директно флиртувал с нея, похвалила се Дановска.

Тя също му симпатизирала, тъй като го смятала за различен в отношението си към жените и изключително галантен кавалер. Художничката дори го сравнила с покойния си съпруг - големия германски художник Йорг Имендорф, който е неин кумир. Въпреки симпатията помежду им, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.

Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и поради други съображения – била влюбена в друг.

Трифонов в действителност споделил пред колегите си, че е впечатлен от Дановска, разкриха пред „Галерия“ източници от „Шоуто на Слави“. Той бил пленен от таланта и и най-вече – от нестандартния й начин на мислене. „Че и хубава, на всичкото отгоре“, кахърял се Дългия пред сценаристите.

Шоуменът дори обмислял общ проект с участието на Ода Жон, от който се надявал не само на по-висок рейтинг, но и на вниманието на художничката. Уви, това ще е поредната несподелена любов на Дългия. По ирония на съдбата, всичките му жени са го зарязвали – и то заради друг мъж. Бившата му половинка Мартина Огнянова го остави заради треньора си по бокс Коко Колев. Първата му голяма любов Маги Ангелова пък го заряза заради разведен бизнесмен, от когото има дете.