Любов между Слави Трифонов и фолк певицата Алисия, които в продължение на близо 3 години таят не само добри професионални отношения, а и интимни. Именно и по-специалната близост между двамата е причината, заради която Дългия спонсорира клиповете на певачката, а мине не мине, тя е редовен гост в шоуто му и разказва с охота как протича битието й, пише "Всеки ден".

Повече от две години в „Ку-ку бенд“ е обществена тайна, че шефът им си ляга с една от най-оборотните чалгаджийки. Докато с всички останали представители на бранша бъзиците са ежедневие, то Ася от Вакарел е със специален статут на истинска звезда сред сценаристите. За трибуната на вечерното шоу на Би Ти Ви тя е абонирана и всеки неин проект е отразяван обилно първо в „Шоуто на Слави“.

Феновете на певицата направиха и друга връзка за топлите й отношения с Трифонов – клипът към последната й песен „В кого да се влюбя“ е спонсориран именно от Дългия, за който в приятелска компания брюнетката споделила, че той лично е броил 15 бона.



Запознати с любовната история на Алисия и Слави разказват, че всичко започнало през 2013 г. след едно от участията на певицата при шоумена. Практика на Трифонов е след предаванията си да вечеря в ресторанта на популярен столичен хотел, където продължавала и срещата му на четири очи с известната певица.

И двамата обаче не проявявали интерес да се впускат в сериозна връзка, заради което се наслаждали на доброто си приятелство и разредените си контакти. И въпреки бурната си връзка с Бирмата, с когото се събираха и разделяха многократно, миналата седмица певицата отново била забелязана да влиза в сградата на „Хедон“ в столичния квартал „Белите брези“, където е шикозният апартамент на гологлавия музикант.

Източник: slava.bg, сн. Шоуто на Слави