Слави Трифонов и Ку-ку бенд хванаха чартърен полет от Лос Анджелис към Монреал и направиха разбиващ концерт.

Шоуменът изнесе два поредни концерта в зала Андре-Матиеу - в 17,30 и 19,30. Спектаклите в Монреал са сгъстени заради суперголемия интерес на нашата диаспора там. Финалният акорд на турнето ще е утре в Торонто.

От екипа разказаха, че след триумфа в прочутия Saban Theater в Лос Анджелис Слави и хората му са си подарили чудесна разходка из Бевърли хилс и Санта Моника. После са посетили и двете български църкви. На концерта пък са присъствали много студенти от факултета по български фолклор в университета UCLA, за които организаторите са направили специална отстъпка от цената на билетите.

"Шоуто на Слави" вече започна излъчването на кастинга от конкурса "Претендентът", в който участниците ще се състезават за място до водещия. Мераклии за стола на Дългия са над 6500 души, от които едва 150 са поканени на кастинга, разкриха в "Тази сутрин" по bTV сценаристите Ивайло Вълчев и Драгомир Петров. "Целта е зрителите да видят колко много неща трябва да върши един водещ и какви решения му се налага да взима самостоятелно", обясниха още сценаристите.