Дългия и любимата му Мартина ще почиват като царе това лято. Слави ще наеме цял остров, за да се усамоти с половинката си и да изкара незабравима лятна ваканция. Точно като в приказките в началото на август двамата влюбени ще пристигнат на самотен остров, на който няма да се мярка друг човек.

За екзотичното приключение Трифонов ще се раздели със солидна пачка, но явно това няма кой знае какво значение. Остров Исла де ла Ферадура се намира близо до Ибиса, Испания. Шоуменът и приятелката му ще ползват резиденция от 12 хиляди кв. м., обзаведена в уникален стил.

Допълнителни екстри към екзотичната природа за Слави и Мартина ще са басейни със солена вода и шоупрограма само за тях двамата по желание. Цената на това удоволствие е с 4 хиляди долара допълнително.

Тази сума, разбира се, не е проблем за Слави. Според хора от екипа му той се колебаел, защото бил ходил до Ибиса и предпочитал да види нещо ново, примерно Таити. По-далечната дестинация обаче не се нравела на Мартина, която не обичала да лети със самолет.

Покрай екзотичното пътуване пък в екипа на Слави витае слухът, че почивката е замисляна от него като меден месец. На самотния остров Дългия планирал да отпразнува сериозното обвързване с Мартина, пише kliuki.bg.