В Интернет се появиха папарашки снимки на шоумена Слави Трифонов и неговата приятелка Мартина Огнянова, които напускат хотел в София.

Вероятно Трифонов е искал да изненада талантливата си приятелка, като я заведе на романтична, усамотена вечеря в столичния хотел. Напоследък и двамата са заети покрай предаването на Дългия и нямат достатъчно време един за друг, пише Pik.bg.

Припомняме, че наскоро шоуменът се издаде, че е предложил брак на възлюбената си, но уви тя не се решила на голямата стъпка.

Учиндолският водещ призна по време на рубриката „Пеещи семейства”, че и той е искал да има жена и деца и е предлагал брак три пъти, но така и не стигнал до олтара.



Именно това, според някои, е причината за посещението им в хотела. Вероятно водещият е решил отново да пробва късмета си и да се опита да получи заветното "Да" от танцьорката. Романтичната и уединена обстановка на мястото е накарала Слави да избере именно него, за да си гарантира успех.

Все още не е ясно дали този път Мартина се е съгласила, все пак родните фенове вярват, че това ще се случи съвсем скоро.

В късните часове на сутринта на следващия ден светската двойка е напуснала хотела, качвайки се на луксозния "Мерцедес GL", подарен на Мартина от Слави още в началото на връзката им.