Грозна гавра с бившата си колежка Алекс Раева, която наскоро стана майка, спретна Димитър Рачков в шоуто на Слави Трифонов. Двамата си поговориха за бившите приятелки, като Дългият се поинтересува какво прави Мария Игнатова. Рачков обаче не му остана длъжен и веднага отвори дума за една от бившите на Слави Алекс Раева.

Hotnews.bg припомня, че двамата изживяха афера преди близо 15 години, а според вестникарски публикации певицата дори правила аборт от него. Днес Алекс е майка на няколко месечна дъщеричка и това стана повод Рачков да се пошегува много дебелашки с нея.”Алекс Раева роди, само за да покаже, че и от нея може да излезе човек”, изстреля водещият на „Като две капки вода”. Той продължи да се бъзика с изпълнителката като попита Трифонов колко клипа й е направил.

Слави призна, че в неговата фирма Раева е снимала един-единствен клип, а Рачков подметна:”Вместо да си го пее цял живот, тя реши водеща на „Х Фактор” да става”. Слави се хилеше доволно по време на смешките, макар че накрая смутолеви, че помолил подобни бъзици да няма в предаването му. 

снимка:инстаграм алекс раева