Слави Трифонов се захласна по личния живот на най-известния влогър у нас - Емил Конрад. Снощи младият автор беше гост в шоуто му, като Дългия надълго и широко разпитваше за личния му живот.

Най-напред плевенчанина се опита да разбере къде живее Конрад, който пък намекна, че не искал да разкрива публично местоположението си, навярно заради напористи фенове, които го преследват. В крайна сметка шоумен номер 1 у нас разкри "тайната", като обясни на зрителите, че госта му обитава къща в Костинброд. Всъщност тази подробност не е никаква новина, тъй като младокът е обявил адреса си за лична кореспонденция с почитатели в Twitter, видя HotNews. Навярно целта му беше да се направи на интересен или да се прояви като голяма знаменитост, която се притеснява за личното си пространство.

Освен темата "Къде живееш?" Трифонов превключи и на въпроса: "Имаш ли си гадже?", чийто отговор беше отрицателен. "Като си хванеш гадже искам да ме запознаеш с него!", съвсем сериозно и категорично заяви Слави към Емил. Преди да изпрати госта си той му обеща: "Аз съм асоциален, но ще следя твоето развитие, ще следя какво правиш, ще гледам твоите видеа и живо ще се интересувам книга ли пишеш, видео ли правиш, имаш ли си гадже... Някъде там стоя и те наблюдавам като Биг Брадър!" Оставаме ви сами да тълкувате многозначителното му послание към влогъра. Дали е иронично казано или със сериозни намерения.

Вижте участието на Конрад в "Шоуто на Слави" ТУК.