Актрисата Деси Тенекеджиева избяга чак в САЩ заради шегите, които си правят с нея в „Шоуто на Слави”, призна самата тя в предаването „На кафе”.

Вдовицата на режисьора Стоян Камбарев не била хич доволна да чува за себе си, че няма бюст или пък прилича на травестит. Тя признава, че смешките са я наранили сериозно, въпреки че има чувство за хумор. За това тя потърсила спасение в Америка, където завъртяла любов с бизнесмен.

Той разполагал с чудесна къща в Лос Анджелис и Тенекеджиева живеела като принцеса, но не била напълно щастлива и затова днес отново е в България.



Интригата между Слави и брюнетката не от вчера. Тя е една от любимите мишени на сценаристите, но за изненада на всички миналата година през юни лично шоуменът забрани гаврите с нея. Думите му: „Оставете Деси, аз много я харесвам” обаче още повече настървиха актьори и сценаристи. През следващите седмици не спряха да се шегуват с Тенекеджиева. и шоумена, като накрая дори обявиха, че двамата ще вдигат сватба.

През 2015 година пък светско издание обяви, че тя ще съди телевизионния водещ заради пиперливите шеги. Актрисата обаче опроверга публикацията с пост в социалните мрежи: „Много е обидно да те цитират в измислени текстове. Не коментирам публично неща от личния ми живот или ако се е случвало, то е в мои лични статуси тук” написа тя. От изданието обаче бяха категорични, че са цитирали дословно думите на Деси.