Слави Трифонов окончателно затри Нели Петкова от списъка си. Шоуменът дори махна вокалите на изпълнителката от популярния си политически хит „Нема такава държава”.

Бившата вокалистка на Дългия изпълняваше вокалите в парчето, но през изминалата седмица то бе завъртяно в изцяло нов вариант.

В актуалната версия вместо Петкова пее новата звезда на „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич. А изпълнението на Нели е изтрито окончателно.

Промяната е станала по нареждане на Дългия, с което той натри носа на бившата си певица. Също така шоумена окончателно опроверга изявленията й, че са се разделили „приятелски“.

Презаписът на парчето е станал още в края на миналата година разкриха запознати. През лятото на 2011 Нели заряза шоуто и не спираше да повтаря в интервюта, че между нея и Слави няма никакви драми.

Впоследствие амбициозната певица опита да прави солова кариера, но удари на камък. Издаде няколко парчета, които обаче не й донесоха никакъв успех.

Към днешна дата Нели се щура немила-недрага и се мъчи да влезе в полезрението на феновете.

Със заличаването на гласа й от „Нема такава държава” Слави тотално я отсвири. Така Дългия даде да се разбере, че който го зареже се превръща в персона нон грата за него, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.