Слави спонсорира майка си и кака си на пазар за летни обувки. Вършеенето по магазините се случило през уикенда в София – пише „България днес”.

Кака Петя и мама Здравка нахлули в обект на известна английска марка. Майката на Дългия си взела цели три чифта ергономични обувки, номер 40.

Хитрите продавачки в магазина склонили родителката на Слави Трифонов с отколешен трик – казали й: „С тях ще търчите като 20-годишна”. Естествено, че акцията по покупките била финансирана от Слави – твърдят запознати.

Петя също не останала по-назад и грабнала два чифта от същата марка, но не с плоска подметка, а с токче. Освен родата на Слави такива обувки разхождат Хю Грант, Ангела Меркел и Хайди Клум – уточнява таблоидът, пише kliuki.bg.

С новите придобивки майката на Дългия ще се хвали в курорта в Овча могила край Павликени, където често ходи с приятелки на нейната възраст.

„Поне по две седмици изкарва всяка година в санаториума” – разказват познати на мама Здравка.

„Родителите на Слави вече са ходили и в Испания, и в Турция, и на Халкидики, но баща му Тодор си обича най-много Учиндол (сега село Тодорово). Майка му също много не обича да пътува. Скромни хорица са” – разказват съселяни на Трифонов.