Слави Трифонов ще почива това лято в Сен Тропе.

Дългия е резервирал един от най-луксозните хотели в баровския френски курорт - "Сез", където през август нощувката струва над 1000 евро.

Слави ще отдъхва там след 15 август най-вероятно с някое гадже.

В момента Трифонов не е афиширал официално нова връзка, пише slava.bg.

Припомняме, че преди няколко години Слави заведе и бившата си приятелка Мартина Огнянова на почивка в Сен Тропе.

Тогава шоуменът пръсна близо 50 000 лв. за да угоди на всички прищявки на атрактивната балерина от „Магаданс". Специално за претенциозната си любима Дългия бе наел шикозен апартамент в 5-звездния Hotel de Paris Saint Tropez, на 2 минути път от красивия плаж, където се отдали на пълен релакс, глезейки се с всички екстри на баровския хотел, любим на целия световен елит, съобщи Всеки ден. По това време нощувката в апартамент в хотела струваше 1200 евро на нощ, а двамата дори си наеха хеликоптер, който да ги превози до летището в Ница, където каца самолетът от София до Сен Тропе.  Дали и новата любима на шоумена ще бъде толкова глезена? Предстои да видим.

Припомняме, че Мартина Огнянова напусна Слави и се събра с треньора си по бокс Коко Колев, а двамата в момента са родители на момченце. Твърди се, че Слави искрено се радвал за Мартина и дори купил количка за бебето.

Сн.: Булфото