Грандиозен скандал в ефир видяха зрителите на „Шоуто на Слави".

Актьорската вечер в понеделник се провали по средата, след като Дългия се разбесня и прекъсна без никакво предупреждение скеча на новия в групата Тодор Башиянов, който се опитваше да имитира Румен Луканов.

Мариан Бачев така и не успя да изиграе това, което беше подготвил, защото предаването бе прекъснато 10 минути по-рано от разлютения Слави, който сърдит си изнесе от собственото си студио.

„Какво е това, бе?", не спря да прекъсва Слави Трифонов актьора Тодор Башиянов, докато комикът играеше скеча си с Румен Луканов от „Сделка или не". От всички близки планове на водещия се виждаше, че той не само че не харесва това, което вижда, но и бавно върви към точката на вбесяване. Нито широката усмивка на Башиянов, нито очевидният факт, че публиката се забавляваше с изпълнението му, бяха в състояние да убедят Слави, че скечът си струва да бъде показан докрай.

Внезапно той прекъсна актьора по средата на изречението и обяви, че „това беше всичко за тази вечер". Ядосан излезе от студиото, нито се поклони, нито разказа виц, както прави обикновено, не благодари на публиката, просто си тръгна около 10 минути преди обичайния край на предаването. Всички останаха сащисани.



Нервната реакция на Дългия хвърли зрителите в недоумение. „Тодор беше супер! Защо Слави го прекъсна?", гръмна форумът на шоуто. Очевидно актьорът вече събира фен клуб, защото зрители коментират, че ако той имаше повече участия, щели да гледат шоуто по-често.

Избухливият характер на Дългия остави вечерта на тримата актьори само с двама - Башиянов и Краси Радков. Мариан Бачев беше представен с образа на Дони, но така и не излезе да изиграе скеча си. Според него обаче в това няма никаква драма. Той твърди, че шоуто било просрочило времето си.

„Не се случва за първи, нито за последен път. Понякога времето не стига. Предаването е на живо и чисто физически не е възможно да се изчисли всичко докрай. Това е въпрос на вътрешно разпределение, защото договорът ни е за предаване с определена дължина", коментира Мариан Бачев вчера, пише „Всеки ден". Той обясни, че и друг път се е случвало да не остане време за всички скечове. Това, което е отпаднало, оставало за друго предаване. „Скечът на Тодор беше много добър, аз през цялото време се забавлявах с него", твърди Бачев.

Мариан обаче не казва истината. Проверка установи, че предаването в действителност е било 10 минути по-късо от предвиденото. То прекъсна в 23,22 ч., вместо в 23,32 ч., както е по вътрешното разписание в Би Ти Ви. Най-вероятно Бачев се смущава да бъде откровен, за да не си навлече допълнително гнева на Слави.