Слави Трифонов е започнал да натиска приятелката си Мартина за бебе, твърдят хора от екипа му.

Водещият години наред отлагаше това решение, въпреки че приятелите му все го бъзикаха, че ще му мине времето. Сега обаче покрай децата в шоуто той се замисля доста по-сериозно по въпроса, пише ''Всеки ден''.

Години наред Слави непрекъснато се оправдаваше, че не е намерил подходящата жена. След това в живота му влезе красивата танцьорка, но шоуменът започна да обяснява, че вече е стар тепърва да дундурка бебета, а и винаги бил зает с работа. Мартина от своя страна също не напирала да става майка. Чувствала се твърде млада, за да се затваря вкъщи, а и вечерните участия щели да й липсват. Дългия обаче, изглежда, е свалил гарда и идеята в дома му да се чува детски глъч започнала да му харесва.

„Откакто започна конкурса за талантливи деца, Слави погледна с друго око на малчуганите. Просто е запленен от тях", разказват хора от екипа.

Преди водещият не им обръщаше внимание и винаги е твърдял, че няма време да се прави на семеен мъж. „Сега се умилява не само от талантливите момиченца в шоуто си, но и от бебета в колички по улицата, коментира детски предавания и вече не реагира остро, когато някой му подметне, че вече трябва да става баща", констатират хора от обкръжението му.

Слави наскоро купи парцел до баровски квартал в Перник, в който ще строи имение. Проектът е за огромна къща, в която Дългия планира да свие семейно гнездо. Оставало само да убеди Мартина да му роди дете.

Напоследък той я обсипва с всевъзможни скъпи подаръци. Преди Коледа й подари баровски телефон „Верту", инкрустиран с диаманти. За Нова година танцьорката получи чисто нов джип. „Въпреки че се фръцка с подаръците от Слави, Мартина все още не е получила най-мечтания - сватба", шушукат нейни приятелки. Танцьорката била традиционалистка и не искала да има деца без брак. Въпреки че имала годежен пръстен, тя напирала за сватба.

Слави пък не искал да се разделя със статута си на ерген и предпочитал да залага на големи подаръци, за да задържи любимата си и да я накара да му роди наследник.