Амбициите на Венета Харизанова нямат край! След като беше жури в шоу за красавици, носителка на титлата "Мисис България" и телевизионна водеща, от няколко седмици едричката манекенка е актриса.

За последното рамо й подаде нейният близък приятел Слави Трифонов, с когото слуховете неведнъж са я обвързвали интимно и за когото се твърди, че още е влюбен в нея.

От месец и кусур насам Венета развява прелести в проекта на Дългия "Младост 5" всяка петъчна вечер.

Преди да се цани в шоуто, пишман актрисата пробвала да пробие и в някой от новите български сериали, но от там преценили, че не й достига талант.

Макар Харизанова да имала диплома за актриса, кастинг режисьорите така и не прозрели достойнствата й по начина, по който това сторил Слави.

В предаването на Дългия на Венета не й се налагало да минава през никакъв кастинг. Причината за това е фактът, че Харизанова от години е легнала на сърцето на Слави.

Ако се вярва на признанията на самата манекенка, тя дори успяла да скара учиндолеца с един от най-добрите му приятели в миналото - Росен Петров, пишат от bgdnes.bg

Водещият на "Нека говорят" и романтикът Трифонов били две страни в любовен триъгълник, острият връх на който се явявала Венета.