Слави Трифонов отново ще удари яко конкуренцията през новия тв сезон, пише „ПИК”.

Освен с шоуто „Гласът на България”, което е пряк конкурент на „Х-фактор” на Маги Халваджиян по Нова тв, Дългия ще обира рейтингите с чисто ново супер риалити. Отсега е ясно, че то ще има успех, защото ще е с деца. Слави и екипът му преговаряли за откупуването на правата на „The Voice Kids” (Гласът на децата), което е фурор в много страни.

След като преди година конкурсът за партньорка на г-н Андреев предизвика истински фурор и от него се разкриха талантите Крисия, Симона, Гергана и други, от Би Ти Ви са дали „зелена светлина"”на плевенския шоумен за по-мащабна реализация на проекта. В момента Слави преговаря за откупуването на правата на популярното „The Voice Kids” и плановете са то да стартира непосредствено след края на новия сезон на "Гласът на България".

Преди няколко месеца Маги Халваджиян опита да реализира „Големите надежди'' по Нова тв, но шоуто се оказа пълен провал и не бе направено професионално. Слави и хората му обаче знаят каква е рецептата за успех и със сигурност ще предложат това, което зрителите очакват.