Слави Трифонов подари на бившата си голяма любов Магдалена Ангелова мезонета си в Драгалевци. Това е вторият подобен подарък за варненската психоложка, след като преди време шоуменът й даде още един апартамент. Според "България Днес" двамата продължават да се виждат и излизат на кино и приятелски вечери независимо, че Маги вече има дете от друг мъж, пише . Трифонов обаче явно е омагьосан от варненката, тъй като й даде първоначалния капитал, за да основе център за психологично консултиране "Емпатия". Мезонетът е 190 кв.м., но заради течащ покрив Слави не успяваше да го продаде. Трифонов искаше 200 000 евро за жилището, но след като не се появиха купувачи за него го хариза на бившата си изгора.
*Магдалена Ангелова
Приближени до тв водещия разкриха, че той е издействал разрешение от възлюбената си Мартина Огнянова да поддържа близки контакти с Маги. Обяснението за щедрия подарък пред Мартина било, че жилището е непродаваемо заради необходимостта от спешен ремонт на уж модерно строения, но протекъл, таван. Въпреки че това е вторият апартамент на Трифонов, попаднал в лапите на Магдалена, Мартина замълчала тактично, пише БЛИЦ.

По всичко личи, че самата Мартина също има вина за подчиненото си положение и съдба на безмълвен поданик, тъй като още в началото на връзката си с Дългия тя приела условието да не се бърка в отношенията му с други хора - без значение от пола им. *Слави и Мартина
Вижте фотогалерия:
Концерт на Слави Трифонов в Night Flight Слави и Ку-Ку Бенд в Бостън