2015-а ще се окаже особено успешна година за Слави Трифонов. Дългия е на път да надскочи обичайните си годишни обороти само за няколко месеца.

След грандиозния концерт в зала „Арена Армеец" в края на април, от който учиндолецът спечели повече от милион, сега той планира и второ подобно събитие, но в по-големи мащаби. Този път Слави смята да напълни националния стадион „Васил Левски", твърдят от екипа на бившия „хъш".

Това означава, че 17-те хиляди, които посетиха първия му концерт, сега може да са близо 50 000, колкото се събират на стадиона. Съответно и печалбата на Слави ще е доста по-голяма. Източници прогнозират, че тв водещият се облизва за близо 3 милиона, пише ''Всеки ден''.



Очаква се за втория концерт ценните хартийки да са на по-висока цена. Ако най-евтиният билет в „Армеец" е бил 25 лева, сега за най-обикновените пасове феновете ще трябва да се бръкнат с 30. Най-скъпите вероятно ще се предлагат за 70-80 лева. Парите не идват само от касите. Едно рекламно пано, което да стои на стадиона, гони баснословни цени. Спонсорите също ще се отбележат. Отделно паричните потоци към депозитите на Слави продължават и благодарение на продуцираните от него формати. „България търси талант" е с висок рейтинг и от там, благодарение на реклами, Трифонов ще прибере най-малкото милион.



„Шоуто на Слави" си остава едно от най-гледаните в ефира на Би Ти Ви и парите, които прибира учиндолецът, са си нещо обичайно за него - по 4-5 милиона на година. Трифонов отвори джоба и в края на 2014 г. заради предаването „Гласът на България".

Вторият концерт на Слави се очаква да е през есента. Този път Трифонов искал да покани за мега събитието и световноизвестни музиканти. Пред своите служители разкрил, че е започнал преговори с мениджърския екип на звездата Майкъл Болтън.

Първият концерт на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд" ще бъде излъчен по Би Ти Ви в края на юни, когато телевизията ще отпразнува 15 години от своето създаване, уточниха от шоуто.

Снимки: Булфото