Слави Трифонов се вживя в ролята на бащата от христовата притча, който простил на блудния син и го посрещнал обратно в дома си. Дългия прибра под крилото си своята бивша певица Нели Петкова, научи „Всеки ден". Тя го напусна преди време, за да прави кариера сама, но така и не й се получи.

Говори се, че Нели е направила пътека пред студиото на Слави от ходене да му се моли да я вземе обратно на работа. Опитите й да пробие в САЩ претърпяха пълен провал, а както „Всеки ден" писа, американското й гадже май също я е изоставило. Останали й само спомените за славното минало в „Шоуто на Слави".

В началото Дългия не искал и да чуе за работа с Нели Петкова. Съгласил се да я вземе на концертите в зала „Арена Армеец" и на стадион „Васил Левски", но смятал, че това е предостатъчно. Карловката обаче не се отказала и продължила да настоява да се върне при него. Тя толкова много се тръшкала, плачела и галела егото му, обяснявайки как съжалява, че го е напуснала, че в крайна сметка Трифонов решил да й помогне.



Тъй като обаче няма къде да я сложи в „Ку-Ку Бенд", решил да й подари няколко песни, докато излезе възможност за нещо по-постоянно. Говори се, че новото парче на Нели, което тя пусна преди дни, е правено от хора на Дългия. Характерният почерк на „Ку-Ку Бенд" личи още от първото чуване на песента. Официално е обявено, че музиката е на самата Петкова и на Шон Уд, който уж бил известен американски автор, но в интернет за него не може да се намери и една дума. Говори се обаче, че песента всъщност е дело на човек на Слави, поръчана лично от шефа. Неговият сценарист Ивайло Вълчев е автор на българския текст на парчето, което има и версия на английски. Още от първото слушане в ухото се набиват и напеви, характерни за ранната Шакира, пише "Всеки ден". С две думи: нищо ново под слънцето освен че Нели най-после разбра, че сама не важи на трудовата борса.

Трифонов се помирява с всички

Напоследък Слави изненадва всички с неочаквана мекота и готовност да прощава, която е нещо ново в характера му. Досега той бе известен с непреклонните си решения. Ето обаче, че всяко нещо е с времето си. Трифонов първо прости на дългогодишния си враг Любо Нейков, след това - на Марта Вачкова, а най-накрая ред дойде и на Нели Петкова. Очаква се, ако „Ку-Ку Бенд" правят турне през лятото, тя да бъде част от програмата.

Сн.: Булфото