Слави Трифонов е припаднал по време на снимките на едно от предаванията си миналата седмица. Гологлавият тв водещ е затворил очи и е загубил съзнание за няколко минути в сряда, научи ексклузивно „Всеки ден" от хора от предаването му.

От екипа му веднага са извикали линейка, а снимките на „Шоуто на Слави" са били временно спрени. Едва след като лекари са изнесли Дългия на носилка от зала 12 на НДК, където се снима предаването, Иво Сиромахов е заел мястото му и камерите отново са започнали да записват, издадоха пред вестника ни очевидци. Близки до Слави Трифонов разкриха, че през последните седмици здравословното състояние на водещия се е влошило страшно много и е достигнало до критична фаза, но не пожелаха да уточнят диагнозата му. Учиндолецът от години все страда от някакво заболяване, ту излекува едното и му се появява нов проблем.

„Зад един припадък почти винаги стоят сериозни здравословни проблеми. Достатъчно внушителен е списъкът от всевъзможни заболявания, които се проявяват по подобен начин. Припадъкът е състояние, при което организмът изпада във внезапно временно изключване функцията на кората на главния мозък", коментираха столични лекари пред „Всеки ден".



Шоумен №1 се бори със здравословни проблеми от доста време. Окаяното физическо състояние на Слави Трифонов все повече се влошава. Болежките на Дългия започнаха преди време, когато той счупи крак, сега и най-малкото физическо напрежение му коства болки. След прекараните няколко операции, след като Трифонов счупи крак, дори най-съвременната рехабилитация не успя да го възстанови. Болките му вече засягат и кръста му, като все повече се разпространяват. В последните години той се обездвижи, а спорт и фитнес са му напълно забранени.

Слави Трифонов се опитва да се справи със здравословния си проблем, като се консултира с много специалисти у нас и в чужбина. Истината обаче била тревожна, навсякъде му казвали, че състоянието му е много влошено и каквото и да направи, никога няма да е пъргавият и жизнен Слави от годините в студентската програма „Ку-ку".

Източник: Всеки ден, сн. Шоуто на Слави