Слави Трифонов е решил да се отърве час по-скоро от супер луксозната си къща в село Кладница. Той купи имота само преди година, след като въпросното село, наричано от столичани Раят на Витоша, стана много модерно сред родния хайлайф, пише "Всеки ден".

Дългия започнал да строи и да изгражда имението си близо до тузарския комплекс „Делта Хил" през 2014 г., когато все още бил лудо влюбен и щастлив с балерината Мартина Огнянова. Именно блондинката била тази, която настоявала двамата да си купят дом в красивото селище близо до София. Външният и вътрешният изглед на къщата били по нейна идея. Мацката се изявявала като интериорен дизайнер и смело купувала мебели. Тя поръчала обзавеждане за над 120 000 евро от Италия, което трябвало да бъде докарано с няколко тира. Мартина се радвала най-много на уникален килим, докаран от Турция, за който Слави броил тлъстата сума от $16 000.

Учиндолецът и любимата му обаче не издържаха кой знае колко време заедно и към края на миналата година сложиха край на връзката си заради изневяра на Мартина. Както е известно, тя бе заловена да кръшка с треньора си по бокс Коко Колев. Трифонов бил толкова бесен на предателството, че вече не искал ни да чува, ни да вижда имението в Кладница. Оставил го на абсолютен самотек. Даже вече не обръщал внимание на това какво правят строителите по палата. Единствено им изпращал пари и нищо друго. Ако преди време ги контролирал и следял през час, вече не искал даже да чува за двореца си в Рая на Витоша, коментират в светските среди.

*Мартина

Къщата струвала около 350 хиляди евро и била много близо до скъпарския комплекс „Делта Хил", където парцели са си купили и сценаристът Иво Сиромахов, и здравният министър Петър Москов. Дългия не харесал обаче еднотипните къщички в „квартала на богатите" и затова решил да си построи свое собствено имение, което, разбира се, му струвало доста скъпо.

Сега обаче, когато няма с кого да дели огромната къща, Трифонов бил твърдо решен да се отърве от нея, дори да е на загуба. Той започнал да я предлага на свои близки и приятели, а ако никой от тях не я поиска, обмислял съвсем скоро да я пусне официално за продажба. Не целял печалба, а само да си избие парите, инвестирани в нея.

„Иска около 350 хиляди евро, като вече води преговори с бизнесмени и богаташи, негови познати, които проявяват интерес към къщата. Тя е много луксозна, на три етажа, мраморни стълбища, 4 спални, златни дръжки на вратите", разказаха пред вестник „Всеки ден" запознати. В момента къщата била празна, без никаква мебелировка, тъй като Слави спрял поръчката на италианските мебели, заявени от Мартина. Наличен бил само килимът. Имението разполагало с огромен, напълно заграден двор, също така и немалък паркинг за 6 автомобила за собствениците и гостите на палата.