Коли и имоти за близо 5 млн. лева е натрупал Слави Трифанов.

Само автопаркът му се оценява за над 2 млн. лева. Гологлавият шоумен има истински автопарк в гаража си, който редовно подновява.

Последната придобивка е чисто нов джип "Туарег" за над 100 000 лева. Луксозното возило е подарък от Дългия за гаджето му Мартина Огнянова.

Балерината доскоро караше джип "Мерцедес", но за Коледа Слави реши да я изненада с още по-голям и скъп подарък.

Новият джип е толкова мощен, че може да издърпа самолет по авиописта. Съвсем сериозно - правени са тестове с 5-литров "Туарег" и "Боинг 747", който тежи 155 тона.

Ясно Слави не иска изгората му да нагази в кал и сняг и да закъса. За Коледа Дългия си направи подарък и сам на себе си. Той подкара чисто нов джип "Роувър" за 200 000 лева. Той е любител на тази марка автомобили.

Предният такъв джип, който притежаваше, го продаде на гаджето на Мара Отварачката - Християн Гущеров. Возилото беше с емблематичния за Дългия номер - 7878, но новият собственик го смени.

В автопарка си Слави притежава поръчково "Ауди", чиято цена според запознати е не по-малко от 300 бона. Скандалната машина на Дългия е бая мощна - 6,3 литровият двигател осигурява 500 конски сили. Естествено, лимузината е със задвижване 4 по 4 и е фрашката с екстри.

Разходът за гориво обаче е брутален - колкото и да е модерен двигателят, той е много "жаден" за бензин. Слави има още поне няколко коли, които ползва рядко, но не ги продава.

Една от тях беше мощен джип "Тойота". Същия имаше и Бойко Борисов, с когото Слави беше приятел, преди да се скарат зловещо. Естествено, и двете чудовища машини са в черната гама.

Моделът е от 2008 г., а параметрите му са повече от брутални - 5,7 литров двигател с 400 коня в него, 6 степени на скоростния лост, а ключ дори не е нужен за запалването - моторът стартира с бутон. Чудовището е дълго 5 метра и широко 2.

Цели 10 въздушни възглавници пазят возещите се от наранявания при евентуален сблъсък. Цените не са никак ниски - започват от 160 000 лева и скачат в зависимост от екстрите - а такива, както познаваме Трифанов, със сигурност си е поръчал.