Слави Трифонов вече не е самотен ерген. Дългия разходи чак до Монако ново гадже, с което изглежда е намерил щастието в любовта.

Шоуменът и приятелката му изкараха няколко дни в Монте Карло и се наслаждаваха на компанията си. Между 10-ти и 14-ти август двойката отдъхваше в любимото място на милионерите по света.

Двамата отседнаха в петзвездния хотел "Фермонт", като Слави наел апартамента с изглед към морето за 620 евро на вечер. Шоуменът не заведе нито веднъж приятелката си до някоя историческа или културна забележителност, но пък обиколи с нея най-добрите ресторанти и кафенета в града на богаташите.

Личеше си, че момичето не само е красиво, но и начетено. Тя без проблем се оправяше както с френския, така и с английския език. Брюнетката е доста висока, със стройни крака и перфектна фигура. За разлика от повече знойни красавици от родни елит не си е сложила силикон в бюста и разчита на природните си дадености.

След воаяжа до Монте Карло двамата се разделиха за няколко дни. Причината е, че Слави спешно замина за лечебни процедури в Павел баня.