Слави Трифонов не изневери на тежкия си характер и успя да разплаче дори 9-годишната Крисия Тодорова.

Детето чудо от Разград, което изгря като национална звезда в шоуто му, ревнало с глас след последното издание на предаването, пише „Всеки ден".

Малката принцеса се разстроила, защото объркала текста на песента си. Тя трябваше да изпълни „День победы" по случай 9 май, но по средата съвсем забрави непознатите руски думички, притесни се ужасно и едва успя да продължи да пее чак на припева.

Дългия не почакал и една минута след края на предаването и побързал да разстрои малката чаровница. Трифонов се развикал на детето, че е постъпило непрофесионално и се изложило пред цяла България. Той така нагрубил детето, че то се разплакало.



„Моето момиче, какво стана? Текста ли забрави, нещо май не успя да запомниш думичките", попитал момиченцето Дългия. „Май не трябваше да избирам теб, разочарова ме, следващия път малко повече се постарай", изригнал Слави.

В крайна сметка, след като видял ужасените погледи от целия му екип, които по никакъв начин не го подкрепили в подигравките, гологлавият водещ се кротнал и се прибрал в своя офис, като треснал вратата със страшна злост.

Гледката била толкова покъртителна и изглежда скъсала сърцата на всички, защото Евгени Димитров-Маестрото веднага се втурнал да успокоява момичето и обяснил на Крисия, че шефът е малко „луд от време на време и не бива да му се обръща внимание".