Слави Трифонов си е наел личен готвач. Топкулинарят Георги Николов, който е работил в някои от най-елитните ресторанти в Англия, се грижи лично за храната на Дългия.

Всеизвестно е, че учиндолецът е преследван от множество мании и паранои, но армията от мускулести охранители, която го следва навсякъде, вече не му била достатъчна.

Трифонов започнал да има съмнения и в съдържанието на ястията, които консумирал, затова решил да попълни антуража си и да си вземе личен готвач, който да му приготвя блюда според изискванията и настроенията му, да ги дегустира и да му ги поднася.

Слави плащал тлъста заплата на своя готвач, а освен това му дал и ефирно време в почти фалиралата си кабеларка, където шеф Николов да показва рецептите си. За да не разконспирират личността му обаче Трифонов наредил на операторите да снимат само ръцете му по време на предаването, но никога и лицето му, под предтекст, че това била нова мода в кулинарните формати.

От години се знае, че учиндолецът е изключително претенциозен към заведенията, които посещава. Ресторантие, в които пирува в столицата, се броят на пръстите на едната му ръка. Напоследък най-често е забелязван да обядва и вечеря в "Есте", където не се допускат простосмъртни, а цените не са по джоба на обикновения българин. Цените на салатите започват от 21 лева и достигат до 38 лв за порция от 250 грама. 280 грама телешки джолан струват 55 лева, а специално телешко филе от 180 грама - 160 лева, пише Ретро.