С куп суперлативи, но и с препоръки за развитие на вокалния потенциал ще засипе Слави Трифонов Дара, дъщерята на Дими от „Сленг” и пиар специалиста Ива Екимова.

Тийнейджърката, която преди месец очарова гилдията и критиците с чил аут ремикс на „Синьо”, ще се включи в битката за детската „Евровизия” с денс хит.

Убедително е било представянето й ще разберем довечера от 21.30 ч по bTV. По време на прослушването Дара е била придружена от майка си, която по думите на нейни близки се притеснявала повече за синхрона между танц и глас от самата изпълнителка, научи “Монитор”.

Дара вече има зад гърба си клубно турне със соул певицата Тони и диджей Джейн Моник, с която след „Синьо” ще атакуват чартовете с ремикс на „Уморени крила” на Дони и Момчил.

Далеч от рок корена на Дара, на не по-малко кадърни са и другите кандидати за слава в националната селекция за „Евровизия”. 13-годишна ще се осмели да изпее Don’t You Remember на британската сензация Адел, а 11-годишно момиче ще заложи на хит на Дженифър Лопес и ще накара Слави да извика „Аз съм ти фен!”. Младите таланти ще вдигнат високо топката на състезанието с песни на артисти като Бионсе и Анастейша. Те няма да пренебрегнат и репертоара на Кристина Агилера, към която Трифонов има слабост.