Слави Трифонов поддържа интимна афера с настоящата приятелка на рапъра Криско - носителката на титлата „Плеймейт 2016" Ася Капчикова. Изневярата се вършела под носа на рапъра, а откакто той е на почивка в Бали, кръшната му приятелка спокойно си веела байрака при гологлавия шоумен от Би Ти Ви, научи сензационно „Всеки ден".

Напук на дузината разочарования от балерини страстта на Слави по танцуващи момичета не е угаснала. След като преди няколко месеца и втората Мартина в живота му би шута, то той отново хлътнал по чекнеща се мома. Трифонов си паднал по скандалната Ася, като по никакъв начин не се притеснявал от обвързаността й. Двамата се запознали миналото лято, когато девинчанката още била никому неизвестна и репетирала с балет „Магаданс". Танцьорката бе част от хореографията на знаменития концерт на Слави и „Ку-ку бенд" на стадион „Васил Левски" през септември.

Забивката им не била трудна, предвид слабостта на Дългия към танцьорки и същевременно леконравния характер на Капчикова, която от 2 години се чекне полугола по пилони. Макар по това време гърлата вече да имала отношения с Криско, интересът на Дългия към нея не я оставил безразлична. Поласкана от ухажора си, тя лесно поддала и двамата се виждали няколко пъти при пълна дискретност. След като грабна титлата „Мис Плеймейт" през януари, Капчикова преустановила контактите си с Трифонов, отдавайки се изцяло на официалното си гадже Криско.

Само преди седмица обаче Ася отново е гостувала в дома на учиндолеца, споделила самата тя пред приятелки. Очевидно разочарована от ергенския воаяж на Криско, който замина за Бали в изцяло мъжка компания, Капчикова е решила да му го върне, отдавайки се на срещи с Дългия. Шофьор на Слави взимал Ася от квартирата й и я карал до палата на Трифонов в Драгалевци, където двамата прекарвали времето си до малките часове на нощта.

„От години Ася искаше да я сполети съдбата на всяка плеймейтка - богати мъже, лесен живот и все да е в устата на хората. Постигна си мечтата", споделят нейни приятели от родния й град Девин.

*Сн. Костадин Кръстев - Коко, ФБ

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, заглавна сн.: Шоуто на Слави и Фейсбук