След консултации със своите адвокати преди три седмици Дългия наредил на сценаристите си да забравят за пародиите със Силвия Кацарова.

Кацарова, която преди 3 месеца се омъжи повторно за милионера Любомир, била бясна на Слави Трифонов заради подигравките му с нея и новия й мъж, пише "Всеки ден".

В началото Кацарова гледала с чувство за хумор на солените шеги на неин гръб, но в последните си смешки сценаристите на Слави преминали допустимата граница.

Виктор Калев, който се преобразява в образа на русокосата естрадна звезда Сиси Кацарова, толкова се забавлявал със скечовете, че често импровизирал и забравял репликите си.

При последното предаване със скеч за Силвия Кацарова дори Слави Трифонов се притесни, че може да отнесе наказание от СЕМ и изръси в ефир: “Днеска ако не ни глоби СЕМ, няма кога” и продължи да се залива от смях с пиперливите майтапи за певицата и новия й съпруг.

*Силвия и Любомир (Снимка: сп. "Story")

Заради скечовете гилдията настръхна, а наранената певица обяви, че обмисля дело срещу Слави.

“Гледах си на турско кафе и на дъното на чашата видях банкнота от 100 евро. На медения ми месец ми се обади дъщеря ми Теди и ми каза: “Мила мамо, ти си най-прекрасната майка на света”, а аз я прекъснах и й казах: Теди, кажи ми колко да му искам”, пише blitz.bg.