Слави Трифонов призна, че най-голямата му любов е певицата Алекс Раева.

В едно от последните издания на предаването си, шоумена  заговори за личния си живот за първи път след като проля сълзи за варненската си любов Маги, пише HotArena.net.

Неочаквано Слави съобщи, че на около 40-41-годишна възраст е усетил истински трепети, които му подействали „като удар с чук“.

Усетил, че е казал повече отколкото трябва, Трифонов замаза ситуацията и отсече, че се е влюбил на 14 в своя съученичка, негов набор.

Сметкаджиите обаче успяха да изчислят, че на около 40 шоуменът е бил с Алекс Раева, с която преживяха 7-годишна бурна любов. След скандал той дори и бе предложил брак, за да остане до него. След време до сватба не се стигна, а пътищата на двамата се разделиха.

Дългият е бил вглъбен в работата си, което е една от основните причини любовта им да приключи. Преди певицата, до него бе варненката Маги, за която той проля сълзи в ефир. Тя продължава да изказва само хубави думи за него и да му благодари, че е бил част от живота й.

Той сам е споделял, че покрай шоуто е загубил много хора, на които е държал истински. Но в крайна сметка е проумял, че едно нещо ако искаш да стане както трябва, то трябва да му отдадеш живота си.