Тежки здравословни проблеми и мъки налегнаха Слави Трифонов, носи клюката в Би Ти Ви.

Според отлично осведомени източници популярния водещ има проблем с краката си, които го предават от ден на ден все повече и повече.

Зад кулисите дори шушукат, че учиндолецът споделял с най-близките си притесненията да не се обездвижи съвсем. Точно поради тази причина от началото на годината Дългия не се изправя пред камерата и изкарва цялото предаване в седнало положение зад бюрото си, пише "Всеки ден".

Трифонов бе диагностициран с коварната болест множествена склероза още през 2008-а. Въпреки добрите медицински грижи, които той успява да си осигури благодарение на богатството си , болестта бавно засяга цялото му тяло. Освен очите, сега сериозно засегнати са и краката му. Допълнително усложнение и и счупването на единия му крак в банята на хотел в Стара Загора. Той дълго ходи с патерици на работа, после продължи да куца, а сега пак влачи болния крак.

МС засяга целия организъм, прави мускулите неподатливи на команди и в последния стадий болните се обездвижват напълно. Все още лек против това заболяване няма открит и заболелите се поддържат с лекарства и рехабилитация.