Името на Слави Трифонов за пореден път бе забъркано в афера с ВИП компаньонки.

По време на спец акция са били арестувани Галена Георгиева-Димова, Вера Дзънгова и Теодора Янкова с обвинение за участие в престъпна група с ВИП компаньонки. От използваните специални разузнавателни средства става ясно, че едно от момичетата на вертепа често е провеждало разговори със Слави Трифонов.

Сред замесените са още носителката на титлата Мис България 2010 г. Галена Димова, манекенки и няколко фолк певици, които са работили като проститутки в бардака на сутеньора Стоян Златния, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Галена Димова е била освободена срещу парична гаранция. Единствената, оставена за постоянно в ареста, е топ сводницата Вера Дзънгова.

Цели 600 евро на час например гушвала най-елитната компаньонка на групата, за която се предполага, че е именно Галена.

*Галена Димова

Около името на красавицата не за първи път избухват скандали. Преди години тя беше спрягана за любовница на шефа на футболният съюз Боби Михайлов, на олигарха Младен Мутафчийски и на шоумена Слави Трифонов. От използваните специални разузнавателни средства става ясно, че миската не само „бръмчи”, но и предлага свои колежки.

На някои от СРС-тата са записани разговори на хубавицата със Слави Трифонов в последните месеци, от които ставало ясно, че тя е му е любимка, разкриват разследващите.

През 8-те месеца, в които момичето е било следено, са засечени десетки разговори с Дългия. Освен това лица близки до разследването срещу групата на Стоян Златния свидетелстват, че миската си е докарвала по 10 бона на месец от срещи с богати господа.

*Слави Трифонов

Вера е 37-годишна известна проститутка с добри позиции в софийския хайлайф. Често можеше да бъде видяна в първите редове на конкурси за красота, провеждани в дискотеки. Според ченгетата това е бил и начина, по който тя е набирала нови момичета за компаньонки. Обещавала им бързи и лесни пари.

Вера се хвалила, че била единствената родна маман, който удържала за нея едва 30% от заработените от труженичките пари. По принцип навсякъде другаде този процент бил 50.

През лятото на миналата година са засечени редица срещи между сводницата и момичетата, които бяха под контрола на другия ВИП сутеньор Дани Обувката.

Буквално ден след ареста му приятелката на Златния е оферирала негови девойки да се прехвърлят към нея. Дзънгова парадирала и с богатият си телефонен указател, в който фигурирали и номерата на известни политици. Те са били клиенти на свежата й „стока”.

37-годишната проститутка е известна в столичния ъндърграунд и като доказана наркоманка. При обиска на спец полицаите от ГДБОП в дома й бяха намерени към 20 дози кокаин. Една част от дрогата е била за лично ползване, а другата се продавала на платежоспособни клиенти. „Вера се друса и пие от години. Като прекали с веществата става и агресивна. Всички я знам каква е, затова аз и мои колежки сме избягвали контакт с нея”, разказа момиче, което се води манекенка към една софийските модни агенции.