Слави Трифонов коментира в типичния си стил телевизионните предавания по време на карантина, като не пропусна да се похвали, че неговото се гледа много. Той помоли зрителите да отправят предизвикателства към него и екипа, чу Hotnews.bg.

Дългият с радост обяви, че десет минути след обявлението, което направи в ефира на телевизия 7/8,първото предизвикателство вече било отправено, а зрителите продължават да искат и искат, той или музикантите от „Ку-ку бенд” да изпеят любима песен или актьорите като Краси Радков да разкажат виц. „Изненадах се, че докато вървят Капките и едно гръцко предаване, хората гледат мен. В Капките бе Луна-тя е на 108 години, но изглежда суперсекси”, коментира Трифонов.

Факт е, че в понеделник вечер Луна, която по принцип се води на 48 години, изглеждаше невероятно в тясно боди и черен чорапогащник. Преди време публикации разкриха, че тя крие възрастта си. В къщата на Биг Брадър тя призна пред лекарка, че раждана през 1971 година, но скептици твърдят, че още преди години тя успяла да си изкара лична карта с тази година, но всъщност е доста по-стара. 

снимка:фейсбук като две капки вода