Пълна творческа импотентност демонстрира Слави Трифонов още в първото си предаване от новия телевизионен сезон.

След края на дългата лятна почивка, вместо да заковат зрителите пред екрана с нещо ново и оригинално, Дългия и колегите му демонстрираха липсата на мисловен капацитет и разочароваха аудиторията си с жалко плагиатство. Те окрадоха най-нагло рубриката „Бай Брадър”, която от години е един от гвоздеите на „Господари на ефира”.

В шоуто на Рачков и Зуека двамата талантливи актьори и колегите им почти десетилетие осмиват образите от риалити формата „Биг брадър”. Преоблечени като участниците в шоуто, комиците ги осмиват, а гласът на „Бай брадър” зад кадър им се кара.
Сценка без никаква разлика се разигра снощи уж като най-забавната част в предаването на Трифонов, който вместо да се срамува от нахалната кражба, гледаше актьорите си ухилен до уши, пише ПИК.

Краси Радков се бе пременил като Ути Бъчваров, а освен готвача обект на подигравки станаха и Георги Софкин, участващ във „ВИП Брадър”, както и обитателите на „Фермата” Елен Колева и Калин Терзийски. Гласът зад кадър пък вместо „Бай Брадър” се наричаше „Хан от Нови хан”, където именно се помещава известната къща на звездите от шоуто по Нова телевизия.

Зрителите веднага изригнаха срещу лошото копие на „Господари на ефира” и нахалната кражба на сценаристите на Дългия, които представиха новата рубрика като супер новост и голям хит.

Снимки: Facebook