В дъното на скандала, който преди дни избухна между продуцента Магърдич Халваджиян и Би Ти Ви, се оказаха „интереси за десетки милиони”. Телевизията предплатила 10 милиона лева за „България търси талант“ и „Седем часа разлика“.

Братята Магърдич и Джуди Халваджиян обвиниха медията в цензура. От телевизията пък разкриха, че става въпрос за големи пари, които стоят зад обвиненията на фамилията, затова поискаха и разкриване на договорите.

Целият този фарс обаче доведе до свалянето на едни от най-гледаните предавания.

От ефир бе свалено хитовото предаване „Господари на ефира“ и сатиричното шоу „Пълна лудница”. Месец по-рано едно от най-хитовите предавания в ефира на Би Ти Ви – „Море от любов“ също изненадващо падна. Тв водещата Наталия Симеонова обаче отказа да прави каквито и да е коментари по този повод, пише kliuki.bg.

От медията настояват продуцентът да върне сумата от 10 милиона лева, които е предплатила за реализацията на продукциите „България търси талант“ и „Седем часа разлика“.

Докато се разнищват аферите обаче Би Ти Ви вече води преговори с друг продуцент, който да продължи рейтинговото шоу „България търси талант”.

От „България днес” научаваме, че телевизията е преговаряла със Слави Трифонов, който бил готов да го направи – още повече, че двамата с Магърдич не се обичат и не си говорят от години, пише ежедневникът.

Вижте фотогалерия:

Снимка: Bulphoto