Успехът на БГ сериалите през последните една – две години със сигурност привлече вниманието на множество бизнесмени, продуценти и сценаристи.

А след фурора, който предизвикаха „Стъклен дом“ и „Под прикритие“, изглежда и шоумен номер 1 на България, Слави Трифонов е решил да снима собствена сапунка. Предвид фиаското с последния проект на Дългия „Lord of the Chefs“, нищо чудно, че Слави иска да измести фокуса на общественото внимание в нова посока. А и със сигурност това няма да бъде изненада за никого, тъй като Трифонов е известен с множеството си проекти. Според „Блиц“ и „24 часа“, водещият на „Шоуто на Слави“ и екипът му вече са предложили на продуцентите от bTV, сценарии за нов сапунен сериал.

Според запознати с идеята, планирано е сериалът да бъде заснет в най-кратки срокове, а излъчването му да започне още в началото на септември, пишат от kliuki.bg. Не е известно обаче дали от телевизията са одобрили проекта, тъй като в момента работят върху друга продукция.

С висок приоритет се ползва най-новото начинание на Магърдич Халваджиян “7 часа разлика”. Лентата разказва за емигрантската вълна към Америка през последните години, а сценарият е дело на дело на Любен Дилов и Милена Фучеджиева. При това снимките се правят паралелно от двете страни на океана - в Ню Йорк и София.