Нова красавица е завъртяла главата на Слави Трифонов, научиха сензационно в. „Ретро” и агенция ПИК.

Дългия вече е прежалил напълно годеницата си Мартина, която го заряза преди няколко месеца след 4-годишна връзка. След нея шоуменът не искаше да погледне друга и сам се ожалваше пред зрителите си, че няма жена до себе си и ще си остане ерген.

От скоро обаче между Слави и тъмнокосата Стиляна Георгиева от „Магаданс” прехвърчали горещи искри, категорични са подчинените му.

Хората на Дългия разсейват напълно слуховете, че той е интимен с блондинката Мария Митева, която смени Мартина Огнянова след напускането й. Клюката плъзнала, тъй като и тя е гимнастичка, подобно на Стиляна и на бившата изгора на шоумена.



„Всички знаят, че Слави много си пада по гимнастички и половината му жени са били такива. Има някакъв фетиш към тях и все се впечатлява, като научи, че някоя жена е тренирала това. Затова и в „Магаданс” има толкова гимнастички. Сега обаче не става дума за Мария, а за Стиляна. Тя отдавна има мераци към него, но докато Мартина беше тук, нямаше никакви шансове”, обясняват подчинените на Трифонов.

След като русокосата варненка и водещият се разделили малко преди година, Георгиева се постарала да покаже на шефа си, че не й е безразличен и постепенно се сближили.

Брюнетката от София работела в шоуто от близо 4 години и когато се присъединила към балета, Дългия вече бил с Мартина, така че нямало как да се надява на каквото и да било. Сега обаче опитала късмета си и според колегите й вече изживявала горещ романс с шефа.

Хората на Трифонов разкриват, че вече два пъти се случвало Стиляна да отсъства от работа, когато и Слави е в почивка, както се случвало и с бившата му изгора преди.

Освен това изненадващо шоуменът наредил автобиографията на брюнетката в сайта на предаването да бъде подновена и допълнена, както и да й се качат повече снимки.